În uzina de sacrificare sunt tăiate zilnic în medie 200 porci și 50 bovine, respectiv după cerință ovine și cai. O parte dintre acestea le comercializăm în fermă de porc despicat, bovină tăiată în patru sferturi, respectiv ca carne proaspătă tăiată bucăți, cealaltă parte o folosim în uzina de prelucrare pentru fabricarea diverselor produse de carne.
Carne de vită în sferturi – refrigerată
Carne de cal în sferturi – refrigerată
Carne de oaie refrigerată
Carne de porc jumătăți – refrigerată
Preparate de carne:
- carne tocată
- ceafă fiartă și afumată
- ciolan afumat
- cârnați cabanos
- cârnați țărănesc de casă
- cârnați polonez
- cârnați pentru prăjit
- cârnați csabai
- oase afumate
- crenvurști de porc
- pulpă fiartă afumată
- pulpă fiartă afumată
- cotlet fiartă și afumată
- parizer porc
- parizer cu șuncă
- parizer cu boia
- salam de porc
- salam toro
- slănină de casă afumată
- tobă
Preparate de carne fără aditivi:
- caltaboș cu sânge
- crenvurști de vițel afumată
- oase afumate
- mușchiuleți de porc afumat
- piept cu os afumat
- ruladă de porc
- untură de porc
- ciolan presat și afumat
- caltaboș cu ficat
- jumări
Cărni tranșate