Produse

În uzina de sacrificare sunt tăiate zilnic în medie 200 porci și 50 bovine, respectiv după cerință ovine și cai. O parte dintre acestea le comercializăm în fermă de porc despicat, bovină tăiată în patru sferturi, respectiv ca carne proaspătă tăiată bucăți, cealaltă parte o folosim în uzina de prelucrare pentru fabricarea diverselor produse de carne.

Carne de vită în sferturi – refrigerată

Carne de cal în sferturi – refrigerată

Carne de oaie refrigerată

Carne de porc jumătăți – refrigerată

Preparate de carne:

  • carne tocată
  • ceafă fiartă și afumată
  • ciolan afumat
  • cârnați cabanos
  • cârnați țărănesc de casă
  • cârnați polonez
  • cârnați pentru prăjit
  • cârnați csabai
  • oase afumate
  • crenvurști de porc
  • pulpă fiartă afumată
  • pulpă fiartă afumată
  • cotlet fiartă și afumată
  • parizer porc
  • parizer cu șuncă
  • parizer cu boia
  • salam de porc
  • salam toro
  • slănină de casă afumată
  • tobă

 

Preparate de carne fără aditivi:

  • caltaboș cu sânge
  • crenvurști de vițel afumată
  • oase afumate
  • mușchiuleți de porc afumat
  • piept cu os afumat
  • ruladă de porc
  • untură de porc
  • ciolan presat și afumat
  • caltaboș cu ficat
  • jumări

 

Cărni tranșate