Tehnologia

Proprietarii sunt conștienți de faptul că pentru dezvoltarea necontenită a societății și pentru succes e nevoie de continuă dezvoltare tehnică și tehnologică.

În acest scop conducătorii societății au destinat mai multe milioane de EURO pe inovație.

În anul 2005 societatea noastră a început o mai mare investiție, ceea ce a fost dus la îndeplinire prin sprijinul SAPARD la sfârșitul anului 2007.Prin rezultatul acestei investiții în prezent se desfășoară într-o nouă uzină sacrificarea porcilor, bovinelor, ovinelor și cailor, pe lângă condiții de tehnologie moderne. În 2008 am reușit să obținem și autorizația de export în UE, astfel pe lângă piața internă putem să valorificăm produsele noastre și în statele UE.

Reacționând la provocările pieței în noiembrie 2009 a avut loc punerea în funcțiune a unei noi uzine de îmbucățire și prelucrare.

În uzină producția se desfășoară sub un permanent control al medicului veterinar, respectând cerințele de fabricație și igienă ale UE. Acordăm o deosebită atenție fabricării produselor alimentare de înaltă siguranță și calitate, și în aceasta privință am introdus normele internaționale de asigurare a calității.